Νέα

 • 19/05/2020 : Άλλο ένα επιτυχημένο Webex με τη συμμετοχή αξιόλογων στελεχών HR
  Το δεύτερο κατά σειρά επιτυχημένο Webex διοργανώθηκε από την Συμβουλευτική εταιρεία Αοn, HR Consulting Solutions, στο πλαίσιο του οποίου παρουσιάστηκε έρευνα αναφορικά με τις αλλαγές στα προγράμματα ανταμοιβών, στη στρατηγική διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού, στις στρατηγικές για την επιστροφή στην εργασία, αλλά και στις προτεραιότητες που θέτουν οι εταιρείες στην εποχή του Covid-19.
 • 14/05/2020 : Συμπεράσματα από το Insurance Web Round Table
  Συμπεράσματα από το Insurance Web Round Table που διοργάνωσε η ΑΟΝ στις 23 Απριλίου με θέμα: "Πώς οι ασφαλιστικές εταιρείες πρέπει να αντιμετωπίσουν την κρίση του COVID-19?"
 • 27/04/2020 : ΤΑΜΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ - Πως να υποστηρίξετε τα μέλη σας εν μέσω της κρίσης του COVID-19
  10 ερωτήσεις για να αποφασίσετε τις ενέργειες σας.
 • 23/04/2020 : Ασφαλιστικό Web Round Table
  Πώς οι ασφαλιστικές εταιρείες πρέπει να αντιμετωπίσουν την κρίση του COVID-19?
 • 21/04/2020 : ΤΑΜΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ - 10 Ερωτήσεις για Έλεγχο της Ανθεκτικότητας σας σε κρίση
  Συμπεριλαμβανομένης της ανταπόκρισης στον αντίκτυπο του COVID-19.
 • 24/01/2020 : Επάρκεια Συνταξιοδοτικών Παροχών στις Κυπριακές Επιχειρήσεις: The Real Deal 2019

  Η 3η έκδοση της μελέτης Real Deal 2019 της Aon Hewitt για τη Κύπρο, αναλύει την οικονομική ετοιμότητα συνταξιοδότησης 4.000+ εργαζομένων σε Κυπριακές Επιχειρήσεις που συμμετέχουν σε Ταμείο Προνοίας.

  Η μελέτη προβάλλει τις ανάγκες και τους πόρους συνταξιοδότησης, υποθέτοντας τη συνέχιση της σημερινής συμπεριφοράς των εργαζομένων για αποταμίευση. Η έκθεση αναλύει τους κινδύνους συνταξιοδότησης, εισηγείται ενέργειες από εργοδότες και εργαζομένους για να βοηθήσουν τη βελτίωση των αποτελεσμάτων συνταξιοδότησης, και παρέχει απαντήσεις μας σε κρίσιμες ερωτήσεις που εργαζόμενοι και οι εργοδότες πρέπει να λαμβάνουν υπόψη κατά την προετοιμασία για μια οικονομικά επιτυχημένη συνταξιοδότηση.

  Μια σύνοψη των κύριων ευρημάτων, παρατίθεται στο σχετικό infographic.
  Click to view the Infographic

  Για περισσότερες πληροφορίες ή για να λάβετε ολόκληρη τη Μελέτη, επικοινωνήστε με την Aon Hewitt.

 • 19/11/2019 : Νέα mobile Provident Fund εφαρμογή από την Aon Hewitt Κύπρου
  Ένα νέο, σύγχρονο τρόπο διαχείρισης του λογαριασμό τους προσφέρει τώρα το UnitedPensions™ Cyprus - MAP Fund στα μέλη του! Η νέα εφαρμογή MAP Fund απευθύνεται στα μέλη των οποίων οι εργοδότες ανήκουν στο πολυεπιχειρισιακό Ταμείο Προνοίας UnitedPensions™ – MAP Fund και είναι διαθέσιμη από το Google Play Store για τις συσκευές Android καθώς και από το App Store για τις συσκευές της Apple.
 • 05/06/2019 : Τεχνολογία - Οι προκλήσεις του σήμερα
  Η τεχνολογία αποτελεί τη Νο.1 πρόκληση σήμερα. Οι εταιρείες επαναπροσδιορίζουν «τι σημαίνει επιτυχία», ώστε να δημιουργήσουν μια νέα, μοναδική εμπειρία τόσο για τους πελάτες όσο και για τους εργαζομένους. Τα Business Models αλλάζουν ριζικά και επηρεάζουν τις προτεραιότητες και το ρόλο του HR.
 • 15/02/2017 : Η Aon Hewitt γιορτάζει τα 10 χρόνια παρουσίας της στην Κύπρο (άρθρο στα αγγλικά)