Το Πολυεπιχειρησιακό Ταμείο Προνοίας MAP Fund κερδίζει το βραβείο Best Pension Fund και για το 2021

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – 20 Δεκεμβρίου 2021 – H Aon, o παγκόσμιος οργανισμός συμβουλευτικών υπηρεσιών (NYSE: AON), ανακοινώνει την εξαιρετική διάκριση του Πολύ-Επιχειρησιακού Ταμείου Προνοίας MAP Fund στα Ευρωπαϊκά Βραβεία IPE Awards για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Εργαζόμαστε σκληρά για τη παράδοση εξαιρετικών υπηρεσιών στα μέλη μας, για τις οποίες έχουμε λάβει σειρά βραβείων και διακρίσεων στην Ευρωπαϊκή βιομηχανία συντάξεων. Αυτά τα βραβεία είναι αναγνώριση όλων των προσπαθειών που καταβάλλονται για την επίτευξη αριστείας στη διαχείριση Ταμείων Προνοίας μέσω πιο αποτελεσματικών διαδικασιών διακυβέρνησης, διαχείρισης και επενδύσεων, με απώτερο στόχο την επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων για τα μέλη μας.

Η διάκριση αυτή για ένα Κυπριακό Ταμείο Προνοίας για δεύτερη συνεχή χρονιά αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και συμβάλλει σημαντικά και στη ανάδειξη της Κύπρου ως κέντρου υπηρεσιών για Ταμεία επαγγελματικών συνταξιοδοτικών παροχών.

Το βραβείο ολοκληρώνει μια περίοδο σημαντικών οροσήμων για το Ταμείο, το οποίο έχει πλέον συμβληθεί με περισσότερους από 275 εργοδότες στην Κύπρο και την Ελλάδα, καλύπτοντας 4.000 μέλη, ως μια συνολική λύση για την εξασφάλιση επαγγελματικής διαχείρισης των συνταξιοδοτικών αποταμιεύσεών τους. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας που εξυπηρετούν το καλύτερο συμφέρον των μελών του Ταμείου μας και των δικαιούχων τους.

Ακολουθούν μερικές από τις πρόσφατες επιτυχίες του Ταμείου στα IPE Awards:

2021

  • WINNER – Best Small Pension Fund (assets less than €1bn)

2020

  • WINNER – Best Small Pension Fund (assets less than €1bn)
  • HIGHLY COMMENDED - Multi-employer / Professional Pension Fund
  • HIGHLY COMMENDED - Pensions Governance & Administration
  • HIGHLY COMMENDED - Small Countries

Τα Ευρωπαϊκά Βραβεία IPE Awards είναι o μεγαλύτερος θεσμός για τα ευρωπαϊκά συνταξιοδοτικά ταμεία, με τη συμμετοχή αρκετών εκατοντάδων ταμείων από περισσότερες από 20 χώρες που καλύπτουν 70 εκατομμύρια μέλη και €2 τρισεκατομμύρια ευρώ.

Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας που εξυπηρετούν το καλύτερο συμφέρον των μελών του Ταμείου μας και των δικαιούχων τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το map.fund.

Επιστροφή στα Νέα